SELMAN ER - OKUL MÜDÜRÜ

1978 Mardin/Nusaybin Yazyurdu Köyü doğumludur.İlköğrenimini Nusaybin’de ,orta öğrenimini Elazığ’da Lisans Eğitimini Gazi Üniversitesi Kastamonu Eğitim Fakültesinde tamamlamıştır.Uluslararası Ahmet Yesevi Üniversitesinde "Eğitimde Ölçme ve Değerelendirme" alanında Yüksek Lisansını tamamlayan ER aynı zamanda  Anadolu Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümü öğrencisidir. İlk atama olarak başladığı Tokat ili Artova İlçesi Ahmet Danişment İlkokulunda 4 yıllık görev sonrası İzmir ilinde  Kiraz Örencik zeybekler İlkokulunda Müdür Yetkili öğretmenlik,Konak Peker İlköğretim Okulunda öğretmenlik,Müdür Yardımcılığı ve Müdür vekilliği,Menderes Değirmendere İlköğretim Okulunda Okul Müdürlüğü,Gaziemir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü Vekili,Menderes Fatma ramazan Büküşoğlu Anadolu Lisesinde Okul Müdürlüğü görevlerinde bulundu.05/04/2016 tarihinden itibaren okulumuzdaki görevine başlayan Selman ER evli ve 1 çocuk babasıdır.